Aktuelle Trænings-løb

Under hensyn til gældende coronarestriktionerne vil vi tilstræbe at gennemføre træningsløbene på følgende måde:

1. Læs den aktuelle løbsinstruktion. Der kan være undtagelser fra nedenstående.
  2. Der kan være løb, hvor du kan løbe banerne som printselv fra solopgang til solnedgang. Ved sådanne løb kan løbskort printes via link på denne side.
  3. I andre tilfælde kan du måske kun starte i et bestemt tidsinterval.
  4. Der er altid bemanding i et tidsinterval, hvor du kan få udleveret kort og taget tid.
  5. Posterne vil være markeret med alm. postskærme og EMIT.
  6. Alle deltagere opfordres til at lægge løbet op på O-Track.
  7. Du skal overholde myndighedernes forholdsregler til undgåelse af coronasmitte som afstand, håndhygiejne mm.
  8. Deltagelse er gratis for klubberne i Holstebro og Herning. Deltagere fra andre klubber anmodes om at betale 20 kr. ved overførsel til mobilpay 934199.

Horsens OK tilbyder træningsløb i vore skove 21. til 23. januar 2022
Fredag: Torsted