Aktuelle Trænings-løb

Træningsløb tirsdag den 25. juni 2024 i Skelhøj Banelægger: Kim Gottlieb
Instruktion     O-Track     Online resultater

1. Læs den aktuelle løbsinstruktion. Der kan være undtagelser fra nedenstående.
  2. Der kan være løb, hvor du kan løbe banerne som printselv fra solopgang til solnedgang. Ved sådanne løb kan løbskort printes via link på denne side.
  3. Der er altid bemanding i et tidsinterval, hvor du kan få udleveret kort og taget tid.
  4. Posterne vil være markeret med alm. postskærme.
  5. Banelæggeren bestemmer om der skal være elektronisk tidstagning. (SPORTident)
  6. Alle deltagere opfordres til at lægge løbet op på O-Track.
  7. Deltagelse er gratis for klubberne i Holstebro og Herning. Deltagere fra andre klubber anmodes om at betale 20 kr. ved overførsel til mobilpay 934199.

Find træningsløb i andre klubber på Orienteringsløb.dk

God tur
Hilsen træningsudvalget